Traction με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Φώτη Κατσικάρη

Σήμερα στο «Traction» την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ένα αυτοκίνητο και έναν καλεσμένο με κοινά χαρακτηριστικά. Δυναμικός χαρακτήρας, ικανότητα διαχείρισης δυσκολιών, πλήρης γνώση των αναγκών της ευρωπαϊκής αγοράς και εμπειρία από τη ζωή σε πολλές χώρες της Ευρώπης, είναι μερικά μόνο από τα κοινά χαρακτηριστικά του Opel Insignia Country Tourer και του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Φώτη Κατσικάρη. Για να επιτευχθεί μάλιστα αυτή η συνάντηση, το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής χρειάστηκε να ταξιδέψουν ως την Μούρθια της Ισπανίας, για να συναντήσουν από κοντά τον Ομοσπονδιακό Coach και να του… συστήσουν το νέο τετρακίνητο όχημα της Opel!

Τα θέματα της εκπομπής:

Mercedes SL
Το Traction ταξίδεψε μέχρι το San Diego για να γνωρίσει τη νέα SL. Το πολυτελέστατο και ιστορικό σπορ μοντέλο της Mercedes σε μοναδικές διαδρομές της Καλιφόρνια!

Nissan Qashqai
Οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις κάνουν το νέο Qashqai πιο φιλικό προς τον οδηγό και τους επιβάτες, με ευκολίες όπως το αυτόματο σύστημα μετάδοσης Xtronic, το ηλεκτρονικά υποβοηθούμενο τιμόνι και βελτιωμένα αμορτισέρ διπλού εμβόλου, για καλύτερη απόσβεση των ανωμαλιών σε πάσης φύσης οδόστρωμα.

Yamaha XSR 700
«H Yamaha παρουσιάζει το νέο μοντέλο XSR 700, με αρκετό από το DNA του επιτυχημένου MT07, η οποία διαθέτει μεν ρετρό εμφάνιση, αλλά στο δρόμο αποδεικνύει πως κατοικεί μέσα του ένας σύγχρονος δαίμονας!»