TRACTION… με τον Διονύση Ατζαράκη

Τον Διονύση Ατζαράκη υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» σήμερα στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Downsizing κινητήρων… συνέχεια και στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει τη νέα έκδοση του Seat Leon, με Turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας μόλις 1000 κ.εκ. και απόδοσης 115 ίππων! Την παρουσίαση του θέματος παρακολούθησε διακριτικά ως καλεσμένος, ο Διονύσης Ατζαράκης, παρουσιαστής της εκπομπής «Cineλθετε» του ΣΚΑΪ, με σκοπό να βοηθήσει στη βελτίωση των ερμηνειών της εκπομπής Traction. Όμως η εξέλιξη ήταν, όπως πάντα, διαφορετική…

Τα θέματα της εκπομπής:
Peugeot 308
Ο Θωμάς είναι τόσο πιεσμένος που χρειάζεται ψυχανάλυση. Όμως δεν προλαβαίνει να πάει σε ψυχαναλυτή και για αυτό, το ρόλο αναλαμβάνει η Ινώ. Ψυχανάλυση In Car λοιπόν, όπου «Car» το νέο Peugeot 308 με τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης Puretech και πετρελαίου BlueHDi.
Yamaha Tricity
Με το νέο Tricity, η Yamaha δίνει μια πρόγευση ενόψει των μεγάλων τρίτροχων μοτοσικλετών που ετοιμάζει και θα παρουσιάσει σύντομα στην αγορά!
Mercedes E-Class
Ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας για να γνωρίσει από κοντά τη νέα Mercedes E-Class, που περιέχει πολλά «έξυπνα» συστήματα ασφαλείας που αποδεικνύουν πως η αυτόνομη οδήγηση δε βρίσκεται μακριά!