Top Chef: Είχε το χειρότερο πιάτο κι αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Top Chef

Top Chef: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

Ολοκληρώθηκε η δοκιμασία αποχώρησης στο Top Chef κι ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό για αυτήν την εβδομάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες οι τρεις ομάδες διαγωνίζονταν για να υπερισχύσουν έναντι των αντιπάλων τους. Στην συνέχεια η ηττημένη ομάδα μαγείρευε ατομικά, ούτως ώστε να προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι τέσσερις πρώτοι ήταν ο Σωτήρης Βασιλείου, η Βάγια Σταυράκη, ο Κάρολος Μιχαηλίδης κι ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Οι ομάδες αναμετρήθηκαν και σήμερα, φτιάχνοντας street food κι ηττημένη ομάδα-για πολλοστή φορά- ήταν η πράσινη. Μάλιστα ο Γιώργος Βενιέρης τους έκανε αυστηρή κριτική καθώς βρήκε κόκαλα στο κρέας του.

Σε αυτήν την τελευταία δοκιμασία για τον πέμπτο υποψήφιο οι παίκτες δεν διαγωνίζονται ατομικά αλλά ο αρχηγός της ομάδας που έχασε, είναι αυτός που τον επιλέγει. Αυτό έμοιαζε μονόδρομος, αφού μόνο ο Χρήστος Γκιόλα είχε απομείνει από την ομάδα κι ήταν ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην δοκιμασία αποχώρησης οι υποψήφιοι έφτιαξαν κοπανιστή κι αυτό δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για όλους τους υποψήφιους. Σχεδόν κανένας δεν ήταν κοντά στο ζητούμενο αλλά το χειρότερο πιάτο ήταν αυτό του Κάρολου Μιχαηλίδη, που αποχώρησε.

Οι κριτές τού ανέφεραν ότι το επίπεδό του δεν είναι για το Top Chef.