Top Chef: Αποχώρησε το φαβορί με κλάματα και βαριά καρδιά

Top Chef

Βαρύ κλίμα στο Top Chef μετά την ανακοίνωση του ονόματος του.

Μια ακόμη απώλεια μετρά το Top Chef καθώς για έναν διαγωνιζόμενο το ταξίδι στο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ έμελλε να ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης. Οι τρεις κριτές βρέθηκαν απέναντι στον Δημήτρη Τσίκιλη και την Αγάπη Μιχελή καθώς ήταν οι δύο που βρέθηκαν στον… τάκο.

Στην δοκιμασία αποχώρησης που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Top Chef το βράδυ της Πέμπτης, η οποία ήρθε για να δοκιμάσει τις δημιουργικές αντοχές των υποψηφίων, οι κριτές Γιώργος Βενιέρης, Γκίκας Ξενάκης και Αστέριος Κουστούδης πήραν την απόφαση για το ποιος θα συνεχίσει και ποιος όχι.

Για ποιον δηλαδή το ταξίδι στο Top Chef θα λάμβανε τέλος το ίδιο βράδυ. Και αυτός ήταν… ο Δημήτρης Τσίκιλης που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef και για πολλούς ήταν και φαβορί στο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ.

«Όλα καλά σεφ. Αυτή είναι η ζωή έχε τα πάνω της και τα κάτω της. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται τώρα η Αγάπη» σημείωσε ο Δημήτρης Τσίκιλης κατά την αποχώρηση του από το Top Chef. «Υπήρξε μεγάλη τιμιότητα, μαγειρικός σεβασμός και είναι άξια η κατάσταση για όλους μας».