Top Chef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Top Chef

Ποιος πήρε ασυλία και ποιοι είναι οι τρεις αρχηγοί της εβδομάδας στο Top Chef;

Οι παίκτες του Top Chef μπήκαν σήμερα στο πλατό, προκειμένου να μαγειρέψουν και να βγουν οι τρεις αρχηγοί της εβδομάδας. Μια πολύ μεγάλη έκπληξη όμως, τους περίμενε και σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο.

Οι τρεις κριτές του διαγωνισμού τούς ενημέρωσαν πως από τη σημερινή δοκιμασία δεν θα βγουν μόνο οι τρεις αρχηγοί, αλλά και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Λίγο αργότερα, βέβαια, ήρθε και η δεύτερη ανατροπή, όταν άκουσαν πως πρέπει να μαγειρέψουν με τα υλικά που είχε επιλέξει ο διπλανός  τους.

Το θέμα της σημερινής δοκιμασίας στο Top Chef, στην οποία κλήθηκαν οι παίκτες, ήταν να μαγειρέψουν το δεύτερο πιο αγαπημένο πιάτο τους. Και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμεναν οι παίκτες, ωστόσο, δεν συγκρινόταν με το σοκ που έπαθαν από τη διπλή ανακοίνωση που έκαναν οι κριτές.

Οι παίκτες που είχαν τα καλύτερα πιάτα και θα γίνουν αρχηγοί αυτή την εβδομάδα είναι οι Ειρήνη Γιωργούδιου, Αγάπη Μιχελή και Λευτέρης Δασκαλάκης.

Ο παίκτης που είχε το καλύτερο πιάτο και πήρε ασυλία είναι ο Λευτέρης Δασκαλάκης, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Σωτήρης Βασιλείου.