Τόνυ Δημητρίου: «Τη Στεφανία την πρωτοείδα το 2015, τη φλέρταρα αλλά με έφτυσε»

Τόνι Δημητρίου

"Ήταν πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Την είδα και στη δουλειά και μου άρεσε, είπα: ωχ, θα μπλέξουμε", εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός για τη σύντροφό του.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε ο Τόνυ Δημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Πρωίαν σε είδον» της Δευτέρας (8/1), όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία με τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου.

«Με τη Στεφανία είμαστε μαζί από τα τέλη Ιουνίου του ’22, ενάμιση χρόνο περίπου δηλαδή. Ταιριάξαμε, βρήκα τον αντίστοιχο… τρελό», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

«Την πρωτοείδα το 2015 σε μία φωτογράφιση για μία σειρά που κάναμε τότε, ρώτησα για εκείνη και μου είπαν ότι είναι συνάδελφος. Τίποτα παραπάνω όμως, γιατί τότε ήμουν αλλού και ήμουν καλά. Δεν θα πω ψέματα όμως, ήταν πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Την είδα και στη δουλειά και μου άρεσε, είπα: ωχ, θα μπλέξουμε», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός για τη σύντροφό του.

«Κάποια στιγμή ξανασυναντηθήκαμε το ’17, παίζαμε στο ίδιο θέατρο αλλά σε διαφορετικές παραστάσεις. Κάποια στιγμή το ’22 τη φλέρταρα και με έφτυσε, ίσως και καλύτερα βέβαια τότε.

Και κάποια στιγμή ήμουν κάπου αλλού αλλά δεν ήμουν κιόλας… και μόλις τελείωσε αυτό είχα πρόσκληση για μία παράσταση. Της έστειλα στο Instagram αν θέλει να πάμε μαζί και μου λέει: γιατί όχι; Ε και εκεί καταστραφήκαμε», περιέγραψε στη συνέχεια ο Τόνυ Δημητρίου για τη Στεφανία Γκουρνέλου.

Αμέσως μετά ο Τόνυ Δημητρίου αναφέρθηκε και στα σατιρικά βίντεο που ανεβάζει από κοινού στα social media με τη σύντροφό του και τα οποία εμπνέονται από καθημερινές καταστάσεις των ζευγαριών,