Τόνυ Δημητρίου: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε: τι θέλει με τον παππού»

Τόνυ Δημητρίου

"Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν «καλά με την κόρη σου;" δήλωσε ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για όλους και για όλα στον καναπέ του ψυχοθεραπευτή του… Γιώργου Κρικοριάν. «Είμαι αεικίνητος, βαριέμαι εύκολα και δεν παίρνω ποτέ το αμάξι, δεν αντέχω την καθυστέρηση. Με εξοργίζει η βλακεία, μπορώ να κάνω παρέα με έναν που κακό άνθρωπο, άλλα όχι με έναν βλάκα. Είμαι ο μεσαίος από τα αδέλφια μου και είμαι το πιο αλάνι», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήμουν έξι χρόνων όταν έγινε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και θυμάμαι τους βομβαρδισμούς. Όταν έπεφταν οι βόμβες μας έλεγε ψέματα ο πατέρας μου ότι αν τις ακούμε να σφυρίζουν είναι μακριά».

Για την προσωπική του ζωή: «Ο έρωτας είναι παροδική τρέλα που θεραπεύεται με τον γάμο. Όλες μου οι μεγάλες σχέσεις ήταν «ψυχικός» γάμος. Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία «έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ», τόνισε σχετικά με την σύντροφό του ο Τόνυ Δημητρίου.

Και συμπλήρωσε: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε «τι θέλει με τον πάππου. Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν «καλά με την κόρη σου;». Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο».

Για τον αδερφό του, αλλά και για την στάση ζωής που έχει επιλέξει δήλωσε: «Με πήρε η μάνα μου ότι ο αδερφός μου χτύπησε σε τροχαίο και δεν ξέραμε αν θα ζήσει κι εγώ έπρεπε να παίξω στην παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου έμεινε παραπληγικός αλλά τον θαυμάζω, σπούδασε, παντρεύτηκε δυο φορές, έκανε παιδί και ζει περισσότερο από όλους μας. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου αλλά μερικές φορές είμαι κάφρος, δεν με συμπαθώ καθόλου».

«Δεν ξέρω αν είμαι κάλος μπαμπάς, αυτό θα μου το πουν τα παιδιά μου όταν φτάσουν στα 35 τους. Ζω μακριά από τα παιδιά μου και η επικοινωνία μας είναι από το τηλέφωνο. Πολλές φορές δεν μου απαντούν, τους παίρνω δέκα φορές και μου απαντούν στις τρεις άλλα δεν στεναχωριέμαι, εγώ είμαι πάντα εκεί αν θέλουν κάτι. Έφτασε το tik tok της Στεφανίας 75.οοο.οοο προβολές
σε έναν χρόνο», κατέληξε στην ψυχοθεραπεία του με τον Γιώργο Κρικοριάν ο Τόνυ Δημητρίου.