Τόνυ Δημητρίου: «Μικρότερο με είχαν στείλει στο νοσοκομείο και είχα στείλει κι εγώ ανθρώπους»

Τόνυ Δημητρίου

"Στα social media σαφώς και με έχουν φλερτάρει χυδαία..."

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με αφορμή την παράσταση «Η Παριζιάνα» που παρουσιάζεται στο θέατρο Μπρόντγουει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό με την μητέρα των παιδιών του, τις δύσκολες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν και το φλερτ που δέχεται στα social media.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές εκτός θεάτρου. Ήμουν συνέταιρος σε 4 νυχτερινά μαγαζιά, πολύ νεότερος οπότε δεν με πείραζε να ξενυχτώ μέχρι τις 4 το πρωί και μετά να πηγαίνω για γύρισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Δημητρίου. «Μέσα στα έξι, εφτά χρόνια έπρεπε να διαλύσουμε κάποιους καυγάδες και να διαπραγματευτώ με προστάτες και μαφιόζους. Όπου παντού».

«Έχω πιαστεί στα χέρια, αμέ. Πιο μικρό με είχαν στείλει πολλές φορές στο νοσοκομείο και είχα στείλει κι εγώ ανθρώπους στο νοσοκομείο» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το φλερτ από άντρες στο παρελθόν αλλά και τα μηνύματα που κατά καιρούς λαμβάνει στα social media, ο Τόνυ Δημητρίου σημείωση. «Με έχουν φλερτάρει άντρες . Εντάξει, αρέσεις. Θεωρείς τον εαυτό σου ένα πίνακα, γιατί να μην αρέσω σε όλα τα φύλα; Με κολακεύει… Στα social media σαφώς και με έχουν φλερτάρει χυδαία… Μέχρι και το συκώτι και το νεφρό τους στέλνουν πια».

Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του και στα παιδιά τους. «Το παιδιά μου ζουν με τη μαμά τους και τον άντρα της στην Κέρκυρα, πολύ ευτυχισμένα και αυτό με κάνει και εμένα ευτυχισμένο. Χίλιες φορές να μου λείπουν και να στεναχωριέμαι για να είναι αυτά ευτυχισμένα με την μανούλα τους στο περιβάλλον τους».

«Βελούδινα διαζύγια δεν υπάρχουν. Πρέπει να σκεφτείς τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Και για να είναι καλά τα παιδιά πρέπει να είναι καλά η μάνα τους» κατέληξε ο Τόνυ Δημητρίου.