Τόνυ Δημητρίου: «Φέτος μου έλεγαν γυναίκες απίστευτες ατάκες που ένιωθα αμηχανία»

Τόνυ Δημητρίου

Όσα είπε ο Τόνυ Δημητρίου στην κάμερα του Love It!

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού με αφορμή την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει προσεχώς, «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις τηλεοπτικές αμοιβές και τα… σχόλια των θαυμαστριών!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόνυ Δημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλέον οι αμοιβές της τηλεόρασης δεν έχουν καμία σχέση με τα αστρονομικά ποσά που μπορεί να πήραν κάποιοι τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000. Η τηλεόραση απλά σου επιτρέπει να ονειρευτείς ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγοράσεις και ένα αυτοκίνητο, όχι σπίτι».

«Επειδή φέτος στις 8 Λέξεις είχα τον ρόλο του γυναικολόγου, έχω γελάσει πάρα πολύ όταν έρχονταν στο μαγαζί που έχω γυναίκες και μου έλεγαν απίστευτες ατάκες! Ακόμα και πιο ώριμες κυρίες, άνω τον 50 ή των 60 και ερχόμουν σε μια αμηχανία» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

«Όσον αφορά τον επερχόμενο γάμο με τη σύντροφο του, ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε πως «όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει… Θα σας πω ότι θα κάνουμε ότι θέλει το κορίτσι. Δεν λέμε όχι».