Τόνυ Δημητρίου: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, είναι ένα μεγάλο βάλσαμο για την ψυχή μου»

Τόνυ Δημητρίου

«Την πατρότητα τη βιώνω από απόσταση με τα παιδιά μου τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία, είναι μια δύσκολη περίοδος», είπε ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, τα βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο, τη διαφορά ηλικία που έχουν, ενώ απάντησε και για τα παιδιά του που βρίσκονται στην εφηβεία.

«Με τη σύντροφό μου, Στεφανία, ανεβάζαμε χιουμοριστικά βιντεάκια, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν γιγάντια και φτάσαμε 75 εκατ. προβολές. Με την Στεφανία είμαστε περίπου 2 χρόνια μαζί. Για τη διαφορά ηλικίας που έχουμε δεχόμαστε όλα τα σχόλια, έχω ακούσει τα εξ αμάξης αλλά εγώ το θεωρώ μαγκιά αυτό. Την είδα πρώτη φορά σε μια φωτογράφιση, δεν υπήρξε φλερτ απλά είπα πόσο ωραία είναι. Αφού βγήκα από μια μεγάλη σχέση, η πρώτη κοπέλα που με ενδιέφερε ήταν η Στεφανία, αλλά βρισκόταν σε σχέση οπότε δεν ευδοκίμησε. Συγκατοικήσαμε μετά τον πρώτο μήνα σχέσης μου», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου είπε στη συνέχεια: «Από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε της είχα πει πως έχω τελειώσει με το κεφάλαιο της πατρότητας. Την πατρότητα τη βιώνω από απόσταση με τα παιδιά μου τα οποία βρίσκονται στην εφηβεία, είναι μια δύσκολη περίοδος. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, είναι ένα μεγάλο βάλσαμο για την ψυχή μου να ξέρω πως δε θα τους λείψει κάτι».

Ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε επίσης: «Ως εραστής έκανα πολλά δώρα, στόχος μου πάντα είναι η σύντροφός μου να περνάει καλά. Αν δεν υπάρχει πάθος και έλξη και την ώρα που γδύνεται το κορίτσι σου βαριέσαι να το κοιτάξεις, δεν υπάρχει λόγος. Στην Στεφανία θαυμάζω το πνεύμα της, τη θεωρώ πολύ καλύτερη από εμένα και μαθαίνω πράγματα από εκείνη. Είμαστε παντρεμένοι ψυχικά, αν η ίδια ήθελε γάμο, αύριο την παντρευόμουν. Την έχουν γνωρίσει τα παιδιά μου».