Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: «Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας….»

Τόνια Σωτηροπούλου

«Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο, είναι ότι...»

Η Τόνια Σωτηροπούλου κάθισε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και ανάμεσα σε αναμνήσεις και επαγγελματικά σχέδια, μοιράστηκε και μερικά στοιχεία για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια. Οι δυο τους είναι γνωστό πως είναι λάτρεις των ταξιδιών και η ίδια επιβεβαίωσε πως το πρόγραμμα τους είναι συνήθως έτσι που τους διευκολύνει σε αυτό.

«Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο, είναι ότι την περίοδο που αυτός δουλεύει, εγώ δεν δουλεύω τόσο και όταν εγώ δουλεύω, ο Κωστής κάνει το off του. Οπότε έχουμε ήδη κάνει πολλά ταξίδια μαζί και θα συνεχίσουμε. Αυτό είναι το πλάνο μας. Εγώ για την επόμενη χρονιά, εκτός από τα επαγγελματικά μου σχέδια που εύχομαι να πάνε καλά, αυτό που εύχομαι κυρίως είναι όσοι αγαπώ να έχουν υγεία. Το λέω πολύ ειλικρινά γιατί φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο με θέμα υγείας, αλλά και γενικότερα», ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε για το αν ο Κωστής Μαραβέγιας έχει κάποιο ψεγάδι σαν άνθρωπος που εμείς απέξω δεν μπορούμε να διακρίνουμε βλέποντας τον μόνο ως ένα θετικό άνθρωπο, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε:

«Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του, τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από όλο αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται. Είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος, είτε είναι ο μπαμπάς του, η μαμά του, είναι ένα φανταστικό πλάσμα. Είναι πολύ σπάνιος. Και δεν το λέω επειδή είναι σύντροφος μου. Είναι πάντα όλα χαρά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε και όλα εντάξει. Είναι πολύ αισιόδοξος, είναι ένα σπουδαίο ταλέντο».

Ήξερε από την πρώτη στιγμή που τον είδε ότι θα είναι μαζί; «Όταν τον πρωτοείδα δεν το ήξερα ότι θα είμαστε μαζί, αλλά στην πορεία, την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, το οποίο ήταν σε φιλικό επίπεδο, κάτι άλλαξε», απάντησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!