Τόνια Σωτηροπούλου: Δε φαντάζεστε τι ενθύμιο κράτησε από τον Daniel Craig!

Τόνια Σωτηροπούλου

"Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον..."

Από τα δόντια της γιαγιάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου, δεν γλίτωσε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον παιδικό της ερωτά, την καριέρα της στο εξωτερικό, ενώ αποκάλυψε και το ενθύμιο που έχει κρατήσει από τον Daniel Craig.

«Ξέρω να κεντάω, σακοράφα δε γνωρίζω αλλά θα μάθω κάποια στιγμή. Μερικές φορές κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και λέω “είμαι πολύ όμορφη”! έχω τσακωθεί πολλές δορές με ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα ζώα.

Ήταν παιδικός μου έρωτας ο John Bon Jovi, όταν γνωριστήκαμε από κοινή παρέα ήμουν αμίλητη για τρεις πρώτες ώρες και κοιτούσα μόνο το ποτήρι με το ποτό μου. Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον John Bon Jovi! Δεν ακολούθησα τον Robert Pattinson στην τουαλέτα, ήρθε και με βρήκε κατά λάθος και λίγο νωρίτερα τον μύρισα καθώς περνούσε από το bar.  Ο Αποστόλης Τότσικας θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι απίστευτη κινηματογραφική φάτσα.

Είναι τέλειο αυτό που μας συμβαίνει με τον Κωστή! Για αρκετές ημέρες έκανε πρόβες στο σπίτι και ήταν λίγο περίεργο κάθε πρωί να ακούω χορικά. Θα μπορούσε ο Μάνος ο Γαβράς να είναι ο Έλληνας James Bond! Εάν έπαιρνα όσκαρ πρώτα θα ευχαριστούσα τον θεό. Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Daniel Craig σαν ενθύμιο.»

Δείτε όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!