Τόνι Σφήνος για Πασχάλη: «Δυστυχώς κάποια μυαλά δεν αλλάζουν»

Τόνι Σφήνος

Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως ρίχνει ο Τόνι Σφήνος στην κόντρα με τον Πασχάλη!

Ο Τόνι Σφήνος συνάντησε την Αννίτα Πάνια, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» του OPEN. Η δημοφιλής καλλιτεχνική περσόνα αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε πρόσφατα ανάμεσα στον ίδιο και τον Πασχάλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόνι Σφήνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα ένα θέμα με τον Πασχάλη, το οποίο έγινε τσίχλα παντού και το άφησα πίσω μου. Βγήκε ο Πασχάλης και είπε ότι εγώ γελοιοποιώ αυτήν εποχή. Δεν είχα βγει ποτέ να απαντήσω και κατά καιρούς λένε διάφορα. Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που τους πιάνει και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν».

«Αυτή την φορά, όμως, όταν άκουσα τη λέξη «γελοιοποιώ», εκεί θίχτηκα αρκετά και έκανα μια ανάρτηση μακροσκελέστατη. Βγήκε ο Πασχάλης σε μια άλλη εκπομπή και δεν αναίρεσε κάτι, δεν πήρε κάτι πίσω. Σίγουρα συνεχίζει να το πιστεύει αλλά την μεγαλύτερη ηλικία ας την αφήσουμε στο δικό της τροπάρι. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε αυτά τα πράγματα»

«Δυστυχώς δεν αλλάζουν κάποια μυαλά. Το αφήνω στην ευχή του Θεού. Ενοχλήθηκα τότε που έγινε αυτό το θέμα» πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια στο OPEN.