Τόλης Βοσκόπουλος: «Το τελευταίο διάστημα είχα έρθει σε επαφή με ένα πολύ δικό του πρόσωπο»

Τόλης Βοσκόπουλος

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει: "Πριν από δύο εβδομάδες είχα μάθει ότι η κατάστασή του δεν είναι και η καλύτερη".

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο νονός του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Η απώλεια του σπουδαίου μας καλλιτέχνη έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε για τα προβλήματα υγείας του τραγουδιστή: «Ήξερα ότι ταλαιπωρούταν το τελευταίο διάστημα. Ήξερα και για τις επεμβάσεις που είχε κάνει χρόνια πριν. Τυχαία το τελευταίο διάστημα είχα έρθει σε επαφή με ένα πολύ δικό του πρόσωπο, πριν από δύο εβδομάδες, και μου είχε αναφέρει ότι η κατάστασή του δεν είναι και η καλύτερη. Βέβαια, δεν ήξερα ότι θα φτάσουμε στο σημείο που ήρθαμε σήμερα, δυστυχώς».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, γράφοντας τα εξής: «Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ’ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα!
Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα».