Τόλης Παπαδημητρίου για Νίκο Μουτσινά: «Πάρα πολλές φορές ερχόμασταν σε αντιπαράθεση»

Τόλης Παπαδημητρίου

"Φάμπρικα σοβαρή το Καλό Μεσημεράκι" δηλώνει ο Τόλης Παπαδημητρίου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Τόλης Παπαδημητρίου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την τηλεοπτική συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τις πολλές φορές που έρχονταν σε αντιπαράθεση οι δυο τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόλης Παπαδημητρίου εκμυστηρεύτηκε πως «ήταν ένα μεγάλο σχολείο το Καλό Μεσημεράκι. Τέσσερα χρόνια ήμουν εγώ στην εκπομπή και σκέψου ότι για τέσσερα χρόνια, κάθε μέρα, έγραφα ένα stand up του Νίκου Μουτσινά και τα τραγούδια του. Μιλάμε για φάμπρικα σοβαρή και αυτό με έφερε να κρατάω μόνο το καλύτερο, να γράφω πολύ γρήγορα και να μάθω πιο πολύ να συνεργάζομαι».

«Και ο Νίκος πολλά πράγματα δεν τα ήθελε οπότε τα αλλάζαμε. Από την τηλεόραση θα μου λείψει, ναι. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του και, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο με τον Νίκο, πολύ πιθανόν να ξανασυνεργαζόμουν αν το timing βέβαια ήταν εντάξει».

«Πάρα πολλές φορές ερχόμασταν σε αντιπαράθεση με τον Νίκο και για τα κείμενα και για τα τραγούδια. Φυσικά. Καθημερινή εκπομπή, μιλάμε για τόνους λέξεων και κειμένων» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τόλης Παπαδημητρίου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.