Τόλης Παπαδημητρίου: «Δεν θα πήγαινα να δω παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έχω εικόνες στο μυαλό μου»

Τόλης Παπαδημητρίου

"Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και είδαμε από καταγγελίες, μου έχουν δημιουργήσει μια αίσθηση" δηλώνει ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην φημολογούμενη καλλιτεχνική επάνοδο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και στην τηλεοπτική απουσία του Νίκου Μουτσινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόλης Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα να δω μια παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πια έχω και κάποιες εικόνες στο μυαλό μου, από όλα αυτά που έχω ακούσει, που δεν θα ήθελα να διασκεδάσω με αυτό. Όλα αυτά που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και είδαμε από καταγγελίες και από όλα αυτά, μου έχουν δημιουργήσει μια αίσθηση. Δεν μπορώ να το πω, δεν είναι ακριβώς σκέψη».

«Είναι ένας παλμός στον οποίο δεν θα ήθελα να συναινέσω και να πάω να δω μια παράσταση Τώρα από εκεί και πέρα ο άνθρωπος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και μπορεί να επιστρέψει και μπορεί να κάνει και παπάδες και να είναι καλύτερος από ποτέ. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα να δουλέψω όμως σε ένα θέατρο που θα ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής».

«Σίγουρα λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Ένας άνθρωπος, όπως είναι ο Νίκος, που είναι λαμπερός και αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με χιούμορ λείπει από την τηλεόραση» επισήμανε, ακόμα, ο Τόλης Παπαδημητρίου στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.