Τόλης Παπαδημητρίου: «Δεν κατάλαβα το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή»

Τόλης Παπαδημητρίου

Ο Τόλης Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι θα στεναχωρεθεί εάν φτάσει στον τελικό του J2US και δεν κερδίσει, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστούσε σε ταινία πορνό με αμοιβή ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου απάντησε στις σύντομες ερωτήσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη στη στήλη «Ξέβγαλγμα» που διατηρεί ο παρουσιαστής στην εκπομπή του ΟΡΕΝ «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος παραδέχθηκε ότι θα στεναχωρεθεί εάν φτάσει στον τελικό του J2US και δεν κερδίσει, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστούσε σε ταινία πορνό με αμοιβή ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη, για το εάν έχει υπάρξει σχόλιο που να τον ενόχλησε από την κριτική επιτροπή του J2US, ο Τόλης Παπαδημητρίου απάντησε: «Στο πρώτο live ο Σταμάτης Φασουλής μου είπε: Τόλη μου, δεν το ήξερα αυτό το τραγούδι που είπες, οπότε δεν έχω να σου πω κάτι. Δεν το κατάλαβα το σχόλιο αυτό».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Τόλης Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι έχει μάθει για απιστία εκ των υστέρων και πως δεν θα έψαχνε ποτέ το κινητό συντρόφου του.