«Το υπογράφω ότι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μεγαλώσει ένα τέταρτο παιδί»

Τζένη Μπαλατσινού

"Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κι ήταν τεράστιο σοκ ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει"

Στην κάμερα του Happy Day και στην ‘Ολγα Λαφαζάνη μίλησε η Μανίνα Ζουμπουλάκη η οποία μίλησε τόσο για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και για το γεγονός ότι έκανε δίδυμα στα 47, στηρίζοντας την απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να κάνει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας δήλωσε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Είναι ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Λαυρέντης. Είμαστε φίλες με την γυναίκα του κι αγαπώ πάρα πολύ την κόρη του. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κι ήταν τεράστιο σοκ, το οποίο έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Είναι κάποιος που είναι εκεί, πιστεύεις ότι για πάντα θα είναι εκεί και δεν είναι».

Για τα δίδυμα παιδιά που απέκτησε στα 47 της αλλά και την απόφαση της Τζένης Μπαλατσινού να κάνει παιδί σε πιο ώριμη ηλικία συμπλήρωσε: «Όλα αυτά γίνονται με ιατρική παρακολούθηση πια. Δηλαδή κάνεις υπέρηχους κι αν υπάρχει κάποιο θέμα το βλέπεις. Υπάρχει μια διαρκής παρακολούθηση. Κατά 99% το παιδί θα βγει μια χαρά. Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει ήδη τρία παιδιά, δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει κι ένα τέταρτο; Το υπογράφω ότι μπορεί να το κάνει, σιγά το πράγμα.»