Το “World Party” συνεχίζεται στην Αλάσκα!

Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου στις 22:00.

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 22:00, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζουν την περιπέτεια στην παγωμένη και απόκοσμη Αλάσκα, περπατούν στον Αρκτικό Ωκεανό, αλλάζουν τρεις φορές αεροπλάνα ώστε να καταφέρουν να… «γυρίσουν» τη χώρα, επισκέπτονται ένα άσυλο αστέγων και ψαρεύουν στο χιόνι!

Ο Σάκης και ο Γιώργος φεύγουν από το Fairbanks και κατευθύνονται για το Barrow, το βορειότερο άκρο της Αμερικής.
Ενδιάμεσα, κάνουν μία σύντομη στάση στο DeadHorse, μία πόλη που στην κυριολεξία βρίσκεται στη μέση του πουθενά!

Η ομάδα φτάνει τελικά στο Barrow και εκεί οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους -40 βαθμούς Κελσίου. Ο Αρκτικός Ωκεανός βρίσκεται μπροστά τους παγωμένος και η πρόκληση στα… πόδια τους!

Στο Barrow κάνουν καινούριους φίλους και συμμετέχουν σε ένα χριστουγεννιάτικο γκαλά. Σκοπός τους; Να καταλάβουν πώς είναι να ζει κανείς σε ένα από τα πιο κρύα και παγωμένα μέρη του πλανήτη.

Σειρά έχει το Anchorage, η πολυπληθέστερη πόλη της Αλάσκας, όπου με τη βοήθεια του Noel, ενός ελληνοαμερικανού ντόπιου, γνωρίζουν τις φυσικές ομορφιές που βρίσκονται πολύ κοντά στην περιοχή, όπως το εντυπωσιακό κανάλι Turnagain Arm.

Ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να βοηθήσουν στο Bean’s Cafe, ένα άσυλο αστέγων, που σκοπό έχει τη βελτίωση των συνθηκών, για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Εκεί, με τη βοήθεια του Erin, του σεφ, ετοιμάζουν πρωινό!

Τέλος, απολαμβάνουν το εντυπωσιακό ανάγλυφο της Αλάσκας από ψηλά, πετώντας με ένα τετραθέσιο αεροπλάνο και στη συνέχεια ψαρεύουν στο χιόνι παρέα με ντόπιους.