Το World Party πάει Νορβηγία

Απόψε, στις 22:00, ένα επεισόδιο – ωδή στη φιλία.

Ένα ταξίδι στη Νορβηγία, που έκαναν πέρυσι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρέα με τον Άκη, τον νικητή του διαγωνισμού της Halls.

Το ταξίδι αυτό δεν αρχίζει ευχάριστα, καθώς με το που προσγειώνονται στο Όσλο, ο Σάκης αρρωσταίνει και δεν μπορεί να μετακινηθεί. Παρόλα αυτά, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας βρίσκουν έναν τρόπο για να τον «κουβαλούν» πάντα μαζί τους… Παράλληλα, βέβαια, βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν και τα απωθημένα τους για όσα τράβηξαν από τον Σάκη όλη τη χρονιά.

Μετά το Όσλο, οι συνοδοιπόροι ξεκινούν για το σύμπλεγμα νησιών Σβάλμπαρντ στον Αρκτικό Κύκλο, το τελευταίο κατοικημένο κομμάτι της Ευρώπης πριν τον Βόρειο Πόλο. Εκεί, τους περιμένει ένας ντόπιος, ο Στιγκ, μαζί με την παρέα του. Χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος,

O Στιγκ τους οδηγεί σε ένα expeditional trip με snowmobile, ενώ αργότερα η ομάδα αποφασίζει να κάνει μια βόλτα στα κοντινά φιορδ. Τα πράγματα, ωστόσο, αρχίζουν να παίρνουν σταδιακά ανεξέλεγκτη τροπή. Οι ταξιδιώτες μπλέκονται σε νέες ατυχείς συγκυρίες και επικίνδυνες περιπέτειες, που τους φέρνουν, όμως, όλους πιο κοντά!