Το World Party γεμίζει τους δρόμους της Νέας Υόρκης με… συρτάκι!

Απόψε στις 23:00 στον Alpha

Τα σακίδια στην πλάτη και έτοιμοι για αναχώρηση. Επόμενος προορισμός του World Party, Νέα Υόρκη. Στο κέντρο του σύγχρονου κόσμου, οι δύο ταξιδευτές θα ζήσουν μία από τις πιο τρελές, αστικές περιπέτειές τους μέχρι σήμερα.

Μέσα από τα δικά τους μάτια, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης θα μας ξεναγήσουν στην πόλη, αφού πρώτα μας δείξουν τον τρόπο να μετακινηθούμε πιο γρήγορα στην κίνηση. Θα μας προτείνουν οικονομικές λύσεις για να αποφύγουμε την ακριβή διαμονή στο Μανχάταν, χωρίς όμως να παραλείψουν μία στάση και στο πολυτελές Plaza Hotel. Λίγο πιο πέρα, στην Times Square, θα φορέσουν τα καουμπόικα καπέλα τους και θα τραγουδήσουν παρέα με τον διάσημο Naked Cowboy!

Νέα Υόρκη όμως σημαίνει και στυλ. Ο Σάκης και ο Γιώργος συναντούν τον γκουρού της μόδας, Nick Wooster και συνομιλούν μαζί του. Ακόμη, οι Harlem Shakers, το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο, κάνουν μία εμφάνιση – έκπληξη. Μιας και ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να τους μάθουν συρτάκι και να το χορέψουν μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης!