To βραβευμένο μιούζικαλ «Priscilla» σύντομα κοντά σας! Το zappIT ήταν στις πρόβες! ΒΙΝΤΕΟ

Είδαμε πρώτοι τα κοστούμια της παράστασης και σας τα παρουσιάζουμε!

Πριν λίγες μέρες είχα την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθώ στο θέατρο Badminton και να ζήσω από κοντά τη μαγεία του πολυβραβευμένου μιούζικαλ, Priscilla. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο θέατρο, αν και άδειο, ένιωσα δέος. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά και πλησιάζοντας τη σκηνή, ο ενθουσιασμός μου μεγάλωνε. 

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση…

Την ώρα εκείνη πάνω στη σκηνή βρισκόνταν οι 3 «ντίβες» (Shaya, Demi και η Melina των Vegas) που υπό τη καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού δοκίμαζαν τα κοστούμια τους για πρώτη φορά. Υπό τους ήχους των τραγουδιών της παράστασης και με τα πολύχρωμα ευφάνταστα κοστούμια χαλάρωσα και κατάλαβα ότι πρόκειται να γίνει και στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό, μια πολύ όμορφη και χαλαρωτική παράσταση για όλη την οικογένεια, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση…

Καθώς η ώρα περνούσε και όλοι δούλευαν πυρετωδώς μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια, εμφανίστηκαν στη σκηνή ο Γ. Καπουτζίδης και ο Π. Πετράκης. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν για το πώς νιώθουν για αυτή τη συνεργασία και πραγματικά κατάλαβα ότι γουστάρουν πολύ αυτό που ετοιμάζουν να μας παρουσιάσουν. Η θετική ενέγεια που μου μετέδωσαν με έπεισε για το αποτέλεσμα που θα δούμε στις 6 Μαΐου που θα ανέβει το «Priscilla». Οι πρόβες που κράτησαν πολλές ώρες σε μένα φάνηκαν δευτερόλεπτα. Οι εναλλαγές των κουστουμιών των πρωταγωνιστών  (αν και χρειάζονται πολύ δουλειά) ήταν εντυπωσιακές και μόνο όταν τις είδα κατάλαβα το λόγο που έχουν βραβευτεί ανά τον κόσμο.

Όταν δε, εμφανίστηκε ο Φ. Σεργουλόπουλος στη σκηνή μέσα στην επιβλητική του ενδυμασία, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του. Κάθισα στο θέατρο πολλές ώρες, μίλησα με τους συντελεστές, σιγοτραγούδησα τα τραγούδια του μιούζικαλ που ακουγόνταν σε όλο το χώρο και ζήλεψα τα κοστούμια. Φεύγοντας, άφησα πίσω μου όλο το team που θα έμενε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα και ανανέωσα το ραντεβού μου μαζί τους για τις 6 Μαΐου. Πραγματικά ανυπομονώ… 

Μέχρι τότε δείτε το backstage από τις πρόβες των κουστουμιών.