Το βέτο έφερε τα πάνω κάτω στο Big Brother – Ποιοι βρίσκονται πιο κοντά στην αποχώρηση;

Big Brother

Τι θα δούμε στο live του Big Brother σήμερα το βράδυ.

Μετά και τη χθεσινή χρήση του βέτο στο Big Brother, ήρθαν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και αυτή την εβδομάδα έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση, την Άννα Μαρία, τη Σοφία, τον Κεχαγιά, τη Ραϊσα και τον Ζακ.

Ποιος, όμως, θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει απόψε από το σπίτι του Big Brother; Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, οι δύο παίκτες που έχουν τις λιγότερες θετικές ψήφους αυτή τη στιγμή είναι ο Ζακ και η Ραϊσα, οι οποίοι μπήκαν στην ψηφοφορία μετά τη χρήση του βέτο.

«Εγώ θα έλεγα ότι θα φύγει ή ο Ζακ ή η Ραϊσα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συμπλήρωσε: «Είσαι σωστή νομίζω γιατί και οι δικές μου πληροφορίες αυτό λένε. Η ψήφος είναι θετική, άρα λοιπόν βλέπουμε ότι ίσως η Ραϊσα και ο Ζακ, με την τάση που υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι αυτοί που έχουν τις λιγότερες θετικές ψήφους για να παραμείνουν στο σπίτι».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια πως «υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό, τι θα γίνει στο live. Γιατί μας έχει αποδείξει ο Μεγάλος Αδελφός ότι κάθε φορά προμοτάρει κάποιους ανθρώπους. Έχω μάθει ότι γραμμή ζωής κάνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ότι ο Αντρέας συναντιέται στο μπλε δωμάτιο με τον Ζακ. Άρα, μήπως στη συνάντηση αυτή κάτι γίνει;».