Το UEFA Nations League είναι στον Alpha

UEFA Nations League

Ο Alpha μάς βάζει στη σέντρα με τέσσερις σημαντικούς αγώνες!

Η τελευταία φετινή φάση του Nations League με τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος και τις πλέον κρίσιμες αναμετρήσεις των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης είναι στον Alpha. H νέα Εθνική του Πογέτ είναι έτοιμη για το απόλυτο έξι στα έξι.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, μη χάσετε την αναμέτρηση μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, παρακολουθείστε τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Κύπρο. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Σπύρος Νάσιος.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα υποδέχεται, στο γήπεδο της Ριζούπολης, την Β. Ιρλανδία στις 21:45. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Μη χάσετε, πριν από τους αγώνες της Εθνικής μας στις 21:00, την εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και εκλεκτούς καλεσμένους, ρεπορτάζ και συνδέσεις με το γήπεδο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης την εκπομπή «Post Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με πλούσιο ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.