Το «Traction» συμπληρώνει 500 εκπομπές και θυμάται στιγμές που αγαπήσαμε

500 εκπομπές και 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας για το «Traction» και τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ημέρα χαράς για το «Traction», αφού με το συγκεκριμένο επεισόδιο η αγαπημένη εκπομπή συμπληρώνει 500 επεισόδια!

Μετά από 17 χρόνια και 500 εκπομπές, κατόρθωμα που όμοιό του δεν έχει επιτευχθεί στην ελληνική τηλεόραση από εβδομαδιαία εκπομπή με αντικείμενο την αυτοκίνηση, το «Traction» παραμένει εδώ χάρη στην υποστήριξη όλων των συνοδοιπόρων του σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι.

Σε αυτό το νοσταλγικό επεισόδιο, θυμόμαστε στιγμές που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, όπως η μοναδική συγκριτική δοκιμή της Aston Martin με ένα F16, ή η διάσχιση της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου πριν αυτή δοθεί στην κυκλοφορία, με Ferrari Enzo! Παράλληλα, άνθρωποι που βρέθηκαν στην εκπομπή ως καλεσμένοι αλλά σύντομα έγιναν φίλοι, δίνουν στο «Traction» τις δικές τους ευχές!

Εκτός από όλα αυτά όμως, το συγκεκριμένο επεισόδιο και αυτή η αναδρομή, μας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αυτοκίνησης, των μοτοσικλετών, της τεχνολογίας και φυσικά τη δική μας πορεία στο χρόνο. Γιατί είναι πολλές οι φορές άλλωστε, που μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι…