Το Θηρίο ξεκαθαρίζει «Θα λέω τη λέξη χοντρός και δεν θα με κρίνουν αρνητικά»

Θηρίο

"Κινήθηκα νομικά μέχρι ένα σημείο. Μετά από αυτό εγώ έκανα τρεις μεγάλες επιτυχίες και η απέναντι πλευρά καμία", εξομολογείται το Θηρίο.

Το Θηρίο συνάντησε από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η Έλενα Κώνστα, και ο γνωστός δημιουργός θέλησε να εκφράσει μια συγκεκριμένη άποψη για τους υπέρβαρους ανθρώπους. «Είναι η εποχή που πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, είναι politicla correct τα πάντα. Απαγορεύεται να πεις για χοντρούς, όλοι έχουν πάθει κάτι με τη μύγα και μυγιάζονται. Εγώ για τους χοντρούς θα μιλάω όσο γουστάρω, γιατί έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω και θα λέω τη λέξη χοντρός και δεν θα με κρίνουν αρνητικά», είπε.

«Την εποχή που κάναμε τα Μαύρα Μεσάνυχτα με την Μαρία Ιακώβου, ο μάνατζερ που είχε αναλάβει αυτή την κοπέλα χωρίς να με ρωτήσει καν έβγαλε μια διασκευή παράλληλα με το original τραγούδι, χωρίς να είμαι εγώ, σκέτο λαϊκό, με τη δικαιολογία να έχει κάτι να λέει κι εκείνη στα μαγαζιά. Είναι κλοπή. Με πήρε πολύ από κάτω αυτό. Είναι αυτό που λες ότι περιμένω σε όλη μου τη ζωή να κάνω μια επιτυχία, κάνω την επιτυχία και την καρπώνεται άλλος.

Κινήθηκα νομικά μέχρι ένα σημείο. Μετά από αυτό εγώ έκανα τρεις μεγάλες επιτυχίες και η απέναντι πλευρά καμία», καταλήγει το Θηρίο.