«Το Survival Secret μας στοίχισε τη Eurovision! Ήταν ένα πασάλειμμα»

Survival Secret

«Κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το παιχνίδι, δεν το έβλεπε κανένας.»

Ακριβά κόστισε η συμμετοχή των Droulias brothers στο Survival Secret που γυριζόταν στην Κουρούτα. Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην Ελένη Μουστάκη και στο Happy Day.

«Όλοι κάνουν λάθη, κάναμε και εμείς ένα λάθος. Στο μόνο που μας ωφέλησε αυτό το παιχνίδι, ήταν ότι κάναμε πολλές γνωριμίες και πολλές φιλίες μέσα από αυτό. Είχαμε δεχτεί πρόταση πέρυσι από το Eurovision. Εμείς ήμασταν μέσα, δεν μπορούσαμε να πάμε. Επίσης, λόγω του παιχνιδιού αυτού χάσαμε και δύο σχήματα. Μας είχε κάνει πρόταση ο Γιάννης Πλούταρχος να είμαστε μαζί του και μας είχε κάνει πρόταση και ο Διονύσης Σχοινάς, που είναι πολύ καλός φίλος, να είμαστε μαζί του και εμείς δεν πήγαμε πουθενά γιατί ήμασταν στο παιχνίδι.

Το κάστινγκ ήταν φοβερό, αλλά το ριάλιτι δεν ήταν δυνατό, δεν είχε τηλεθέαση. Μετά το παιχνίδι δεν δεχτήκαμε κάποια πρόταση. Μόνο το κυνηγητό που κάνουμε μόνοι μας. Κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το παιχνίδι, δεν το έβλεπε κανένας. Φαντάσου και η οικογένεια μου, το έβλεπε επειδή είμαστε εμείς μέσα, μόλις φύγαμε τέλος. Ήταν πολύ λάθος στημένο. Από κάμερες, από ήχο, από παρουσίαση, από οργάνωση, από παντού. Ήταν ένα πασάλειμμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!