Το σόι σου: Μεγαλώνει η οικογένεια!

Ο θείος που αναστατώνει τις ζωές τους... Ποιος θα τον υποδυθεί;

Στο δεύτερο επεισόδιο του νέου σίριαλ του Alpha, «Το σόι σου», έρχεται με τον τίτλο «Ο θείος Αρίστος» και στον ρόλο του θείου απόψε θα δούμε τον Τάσο Παλαντζίδη.

Η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) ανακοινώνει σε όλους συντετριμμένη τον θάνατο του αγαπημένου της θείου Αρίστου (Τάσος Παλαντζίδης) από τον Καναδά. Καθώς όμως κανείς από την οικογένεια Τριανταφύλλου δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του τα τελευταία χρόνια, αρχίζουν όλοι να σκέφτονται αν και τι θα κληρονομήσουν από την τεράστια περιουσία του.

Τα απανωτά flash back τους όμως στον χρόνο θα δείξουν ότι μάλλον ο θείος είχε λόγους για να μην θυμηθεί κανέναν στη διαθήκη του. Εκτός βέβαια από την ίδια την Αλεξάνδρα που ήταν και η αδυναμία του.

Τα πράγματα όμως είναι τελικά έτσι όπως δείχνουν; Η απάντηση δε θα αργήσει να έρθει. Θα τους προλάβει όμως όλους σώους και αβλαβείς ή τελικά σήμερα δεν είναι η τυχερή τους μέρα;

Τη νέα οικογενειακή σειρά του Alpha σκηνοθετεί ο Νίκος Ζαπατίνας. Το σενάριο είναι των Αποστόλη Τσαούσογλου και Νίκου Μήτσα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.