Το σχόλιο της Σπυροπούλου στον χαρακτηρισμό «αλλοπρόσαλλη» του Περρή

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής για το 'Σπίτι μου, Σπιτάκι μου";

Για όλους και για όλα μιλάει ο Βαγγέλης Περρής στο περιοδικό PEOPLE και τον Μαρίνο Βυθούλκα, ενώ έχουν αρκετό ενδιαφέρον τα όσα λέει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

«Η εκπομπή της Σπυροπούλου είναι άνευρη και αλλοπρόσαλλη»

Αυτή την εβδομάδα, μειώθηκε κατά μία ώρα η εκπομπή Σπίτι μου, Σπιτάκι μου, που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha. Από την αρχή της σεζόν, έχουν γίνει πολλές αλλαγές και αποχωρήσεις προσώπων. «Είναι προφανές πως υπάρχει μια αμηχανία. Είμαι, όμως, της άποψης ότι σε μια εκπομπή οι αδυναμίες μπορούν να γίνουν δύναμη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αδυναμίες θεωρήθηκαν δύναμη. Δεν προσαρμόστηκε η εκπομπή στις δυνατότητες της ομάδας ή της παρουσιάστριας, αλλά στις αδυναμίες. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά πιστεύω ότι τρεις ώρες εκπομπής το Σαββατοκύριακο είναι πολύ σπουδαίος χώρος για να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα. Ακόμα κι εκεί, δεν έχει χαθεί τίποτα».
 
Το σχόλιο της Σπυροπούλου

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, κι ενώ η Κωνσταντίνα μιλούσε για τη θεματολογία, άδραξε την ευκαιρία να πει: «Εγώ έβλεπα το πρωί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Περρή στο PEOPLE. Ας σχολιάσουμε αυτή… Την έχει διαβάσει κανείς σας»; Όταν οι συνεργάτες της απάντησαν «όχι», η παρουσιάστρια είπε με νόημα να προχωρήσουν παρακάτω.

//www.youtube.com/embed/N8HVUkX3FgM