Το σχόλιο της Εβελίνας Νικόλιζα για το γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα: «Δεν θέλω να γίνομαι κακιά…»

Εβελίνα Νικόλιζα

Τι δεν άρεσε στην παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1;

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στην Σίφνο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από το «Καλοκαίρι μαζί στις 10». Ανάμεσα σε αυτά που ειπώθηκαν ήταν και μια διαφορετική άποψη από την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έβαλε μια άλλη παράμετρο για τον λαμπερό γάμο, υποστηρίζοντας την άποψη που είχε αναπτύξει σε σε βίντεο της στο youtube πριν λίγο καιρό.

«Θα ήθελα να πω μια άλλη παράληψη που θεωρώ ότι είναι πιο σημαντική. Δεν θέλω να γίνομαι κακιά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος όπως όλοι γνωρίζετε. Απλώς θέλω να πω ότι ένας τόσο λαμπερός γάμος με τόσους πολλούς καλεσμένους, θα ήθελα να έχουν καλυφθεί και τα έξοδα των καλεσμένων. Για να μην νομίζει κάποιος ότι τα λέω τώρα, γιατί θέλω κάτι να πω, να σας πω ότι έχω κάνει και βίντεο στο youtube και πριν ένα μήνα για αυτό το θέμα», ανέφερε συγκεκριμένα η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Γιατί να καλύψουν τα έξοδα των καλεσμένων; Όποιος θέλει μπορεί να πάει στο γάμο, όποιος δεν θέλει δεν πάει αν δεν μπορεί», αντέκρουσε η Νίκη Λεμονή.

«Δεν είναι άσχημο να θες να πας και να μην έχεις τα χρήματα να πας; Τη διαμονή τουλάχιστον. Αυτός που σε καλεί είναι σαν να μην θέλει πραγματικά να πας», συνέχισε η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Ο γάμος του κάθε ζευγαριού, γίνεται εκεί που αγαπάει το ζευγάρι. Αν τώρα οι καλεσμένοι δεν μπορούν να παρευρεθούν, όκει δεν μπορούν. Δεν θα αλλάξει η τοποθεσία του γάμου, επειδή κάποιος δεν μπορεί να πάει», επέμεινε η Νίκη Λεμονή και στη συνέχεια η Εβελίνα Νικόλιζα έκλεισε το θέμα λέγοντας

«Εγώ πραγματικά αν ήμουν καλεσμένη, νομίζω ότι δεν θα είχα τα χρήματα να πάω. Σας ευχαριστώ που δεν με καλέσατε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!