Το Ράδιο Αρβύλα έριξε αυλαία με γενέθλια – Έτσι έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης την εκπομπή

Ράδιο Αρβύλα

Το Ράδιο Αρβύλα έσβησε κεράκια στο φινάλε καθώς απόψε συμπλήρωσε 14 χρόνια.

Αυλαία έριξε απόψε το Ράδιο Αρβύλα με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη να ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό, που και φέτος ήταν στο πλευρό τους. Μάλιστα η φετινή αυλαία συνέπεφτε με μία σημαντική ημερομηνία για την εκπομπή καθώς είχε γενέθλια και συμπλήρωσε 14 χρόνια τηλεοπτικής πορείας. Το πρώτο Ράδιο Αρβύλα προβλήθηκε στις 14 Απριλίου το 2008.

Ο Αντώνης Κανάκης, αφού έσβησε κεράκια μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, είπε στην αποφώνηση: «Έχουμε γενέθλια. 14 χρόνια, 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή… Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».