«Το πρώτο μου φιλί το έδωσα στα δώδεκα και ήταν γύφτισσα»

Ορέστης Τζιόβας

«Στο σχολείο είχα μείνει στην πρώτη Λυκείου».

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο Ooh la la για το γάμο του, αλλά και την πρόταση γάμου στη σύζυγο του.

«Στη γυναίκα μου θαυμάζω το χαρακτήρα της, τη δουλειά της, τη δυναμικότητα της. Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν πύργο στην Ιταλία που είναι εστιατόριο. Πήγαμε εκεί για φαγητό και είχα φροντίσει εγώ. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Είμαι έτοιμος για ένα παιδί, αλλά θα ήθελα να φτιάξω κάποια πράγματα οικονομικά και επαγγελματικά. Παύεις να έχεις προσωπική ζωή πια. Αφιερώνεσαι σε έναν άνθρωπο και έχεις την πλήρη ευθύνη του. Θέλω να ξέρω ότι μπορώ να το κάνω και να το κάνω καλά. Συναισθηματικά είμαι πολύ έτοιμος», ανέφερε ο ηθοποιός ο οποίος μεταξύ άλλων θυμήθηκε και το πρώτο του φιλί, αλλά και τις σχολικές του αταξίες: «Το πρώτο μου φιλί το έδωσα πολύ μικρός. Στα δώδεκα μου στο χωριό μου και ήταν γύφτισσα η γυναίκα και αυτό λένε ότι είναι μεγάλη τύχη.»

Στο σχολείο είχα μείνει στην πρώτη Λυκείου, ενώ δεν ήμουν τόσο κακός ώστε να μείνω, αλλά ήμουν πάρα πολύ άτακτος.Έκανα τους άλλους να γελάνε, πείραζα τους καθηγητές, αλλά δεν έκανα κακίες».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!