«Το πρώτο μας φιλί με τη γυναίκα μου ήταν έξω από το Α’ νεκροταφείο»

Στέλιος Κρητικός

«Πρόσφατα μου έστειλαν ένα μήνυμα στα social media και μου έγραφαν “θέλω να σε παντρευτώ”. Κρατούσε το κινητό η γυναίκα μου και το είδε».

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος αποκάλυψε πως το πρώτο φιλί που έδωσε με τη γυναίκα του ήταν έξω από το Α’ νεκροταφείο.

«Πηγαίνω συχνά στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” γιατί έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Θεωρώ τον εαυτό μου ανήσυχο καλλιτέχνη. Μου αρέσει με ότι καταπιάνομαι να σπάω τα μούτρα μου και να ξανασηκώνομαι. Δεν είμαι ζηλιάρης με τη γυναίκα μου. Απλά έχω μια ανησυχία γιατί είναι 12 χρόνια μικρότερη. Πρόσφατα μου έστειλαν ένα μήνυμα στα social media και μου έγραφαν “θέλω να σε παντρευτώ”. Κρατούσε το κινητό η γυναίκα μου και το είδε.

Πέρα από μια αγκαλιά κι ένα φιλί, δεν έχω ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Έχω απατήσει και δεν ξέρω αν έχω απατηθεί. Το πρώτο μας φιλί με τη γυναίκα μου ήταν στο πρώτο μας ραντεβού έξω από το Α’ νεκροταφείο. Δεν τσακωθήκαμε με τον Μάρκο, απλά αλλάξαμε επαγγελματικό προσανατολισμό. Έχουμε να μιλήσουμε 1,5 χρόνο», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέλιος Κρητικός…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!