Το Πρωινό – Πρεμιέρα: Η πανηγυρική έναρξη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

Δείτε πώς ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή της σεζόν!

Πανηγυρικά, με ένα «παραποιημένο» ποτ-πουρί αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα τους. Ήταν όλοι εκεί και είχαν πολλά κέφια…

https://www.youtube.com/embed/hs0woSF8WKE 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνουν για μια ακόμη σεζόν, καθημερινά, το αγαπημένο Πρωινό σας και επιστρέφουν με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, νέες ενότητες έκπληξη και φυσικά την πιο κεφάτη -ανανεωμένη- παρέα! Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη και ο Άρης Καβατζίκης, υποδέχονται στην ομάδα την Μαρία Ηλιάκη και όλοι μαζί θα απογειώνουν το κέφι κάθε μέρα!

Σταθερή αξία του πρωινού… η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα που παρέχει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τ’ άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Σημαντική βεβαίως στο πρωινό είναι πάντα… η γεύση! Η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εδώ για να αποκαλύψει μοναδικά μυστικά γεύσης, tips απόλαυσης, αλλά και συνταγές που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας! Όσο για τις γλυκές γεύσεις; Ο άρτι αφιχθείς Διονύσης Αλέρτας αναλαμβάνει δράση, παρουσιάζοντας συνταγές ζαχαροπλαστικής που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το Πρωινό αγαπάει και τη διακόσμηση, για την οποία υπεύθυνος είναι και φέτος ο Σπύρος Σούλης, που δίνει για μία ακόμη σεζόν πρακτικές λύσεις για κάθε χώρο και κάθε περίσταση.

Την παρέα του Πρωινού συμπληρώνουν ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, και ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία των τηλεθεατών καθώς και ο ειδικός διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα που δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές για σώμα και πνεύμα σε αρμονία. Μαζί τους, η beauty editor Σουζάνα Κεγκίτση και κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα ομορφιάς και μόδας, για τις πιο προχωρημένες προτάσεις και συμβουλές!