Το «Πρωινό» κάνει σκέψεις για Αμερική;

Τι σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1;

Την ώρα που η μάχη στην πρωινή ζώνη μαίνεται, στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 καταστρώνουν μεγαλεπίβολα σχέδια για μετάδοση της εκπομπής από την Αμερική.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προγραμματίζουν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για τα Χριστούγεννα, το οποίο όμως δε θα γίνει για λόγους αναψυχής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, στόχος του ταξιδιού θα είναι να μεταφερθεί σύσσωμη η εκπομπή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το «Πρωινό να βγει ζωντανά στον αέρα από στούντιο της Νέας Υόρκης. Για τον σκοπό αυτό, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις με στελέχη του ομίλου που εργάζονται στην Αμερική για τις ανάγκες του ΑΝΤ1 Satellite και εξετάζουν τι δυνατότητες υπάρχουν για να υλοποιηθεί το σχέδιο.

Αν ευοδωθεί η προσπάθεια, θα είναι η πρώτη φορά που εγχώρια εκπομπή θα μεταδοθεί αυτούσια από την Αμερική. Η προηγούμενη φορά που είχε επιχειρηθεί κάτι ανάλογο ήταν τη δεκαετία του ’90, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στις Η.Π.Α., συναντήθηκε με τηλεθεατές και επίσημους φορείς της ομογένειας, παρουσιάζοντας όμως μόνο κάποια ρεπορτάζ από εκεί και όχι ολόκληρη εκπομπή.

Πηγή: Real