Το «Πλάκα κάνεις» επιστρέφει

Διαβάστε τι νεότερο υπάρχει γύρω από τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχου

Ο λόγος βέβαια ήταν ότι λόγω της επιτυχίας της η εκπομπή θα δυσκολευόταν να βρει καινούργια «θύματα» αφού θα ήταν υποψιασμένα ότι τους κάνουν πλάκα για την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Έτσι, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να «παγώσει» την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων αλλά συγχρόνως, ψάχνει να βρει άλλα παρόμοια projects για να τα πραγματοποιήσει αφού το «Πλάκα κάνεις» σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις ιδιαίτερα στο «δυναμικό κοινό», δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στον αέρα 6 καινούργια επεισόδια του «Πλάκα κάνεις» που κρατούσε στα συρτάρια του.

Τα επεισόδια αυτά δεν προβλήθηκαν την προηγούμενη σεζόν και στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να τα προβάλλουν στο prime time της καινούργιας σεζόν που θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να προβληθεί και ένα ακόμα επεισόδιο με backstage από την εκπομπή που έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα.

Όσοι λοιπόν είστε fan της εκπομπής αρκεί να κάνετε λίγη υπομονή και είναι σίγουρο ότι θα γελάσετε με τις πλάκες που έστησαν Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος.

Γρηγόρης Μελάς