«Το πιο αμήχανο γύρισμα σε ερωτική σκηνή ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ειρήνη Μπαλτά…»

Απόστολος Γκλέτσος

«Χαριτολογούσαμε για τους Ψίθυρους Καρδιάς και λέγαμε να κάνουμε το σίκουελ, όπου…».

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Τι λέει;” και μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το… σίκουελ της σειράς “Ψίθυροι Καρδιάς”, αλλά και την πιο αμήχανη ερωτική σκηνή που έχει γυρίσει.

Ντάνος, θα επιλέγατε να δουλέψετε μαζί του;

«Θα επέλεγε αυτός να δουλέψει; Να μορφωθεί, να διαβάσει, να μάθει, να παιδευτεί… Αν κάποιος δουλεύει οπωσδήποτε θα μπορούσα να δουλέψω μαζί του», απάντησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Για τους Ψίθυρους Καρδιάς: «Χαριτολογούσαμε και λέγαμε να κάνουμε το σίκουελ, όπου η Άννα Μαρία είναι με οκτώ παιδιά πάνω στον πάγκο στη λαϊκή και πουλάει καρέκλες… Ο Γκλέτσος θα παίζει κουμάρι τα λεφτά που του φέρνει στο καφενείο…».

«Το πιο αμήχανο γύρισμα σε ερωτική σκηνή ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ειρήνη Μπαλτά στη σειρά “Σύνορα αγάπης”. Η Μπαλτά είναι ένα μικροκαμωμένο κορίτσι και ο Απόστολος είναι θηριώδης. Και έρχεται η Ειρήνη και μου λέει “ρε Μανούσο, πώς θα το κάνουμε τώρα αυτό;”. Και της λέω “δεν είναι τίποτα, πες ότι είσαι στο λούνα παρκ και ανεβαίνεις στον Κινγκ Κονγκ”», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!