Το party για τα πέντε χρόνια του zappIT!

Γνωστοί, φίλοι και celebrities έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Το zappIT έφτασε αισίως στα πέντε χρόνια ζωής και χθες το βράδυ στο Κολωνάκι πραγματοποιήθηκε το πάρτι για τα γενέθλια του site, όπου ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου και η συντακτική μας ομάδα υποδέχθηκαν γνωστούς, φίλους και celebrities, για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης, μεταξύ άλλων η Μάρα Ζαχαρέα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Μένιος Φουρθιώτης, η Μαίρη Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έλενα Ασημακοπούλου με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυκτα και υπό τους ήχους του “Happy Birthday”, ο διευθυντής σύνταξης του zappIT Γιώργος Σκρoμπόλας με τους συντάκτες Λία Παππά και Φίλιππο Αντωνίου έσβησαν το κεράκι με τον αριθμό “5”. Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου ευχήθηκαν να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες, ενώ το παρών έδωσαν και όλοι οι συνεργάτες από τα υπόλοιπα site του ομίλου (newsit.gr, tlife.gr, onalert.gr, iatropedia.gr και dogma.gr).