To νέο βίντεο κλιπ της Βαλάντως Τρύφωνος! Συνεργασία με τα «δίδυμα» των επιτυχιών!

Σε πολύ καλά "χέρια" η Βαλάντω, είδε το τραγούδι που της έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ελεάνα Βραχάλη, να οπτικοποιείται από το κορυφαίο team Πλατανιά-Παπαδάκου!

«Να μου εξηγήσεις» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Βαλάντως Τρύφωνος, η οποία υπό την καλλιτεχνική…προστασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Universal, αποδεικνύει όλο το φάσμα του ταλέντου της. Σε ένα ιδιαίτερο τραγούδι που φέρει την υπογραφή του μοναδικού αυτού διδύμου των επιτυχιών, η νικήτρια του πρώτου «Greek Idol», δείχνει την εξαιρετική φωνή της και την ικανότητα να ερμηνεύσει μοναδικά ένα δύσκολο και συναισθηματικό τραγούδι.

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε από άλλο ένα…δίδυμο που υπογράφει μεγάλες επιτυχίες, τους Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκο! Η ποιότητα της εικόνας είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο (ακόμα και για όσους θα το δουν στο Youtube) και οι δημιουργοί κατάφεραν να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο κλιπ!

 

Με τόσα…παρόμοια τραγούδια και πρόχειρα βίντεο κλιπ που βλέπουμε και ακούμε, μακάρι να γίνονται τέτοιες δουλειές πιο συχνά!

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χατζηγιάννης επιβραβεύει την πρώτη νικήτρια του Greek IDOL, Βαλάντω Τρύφωνος

Οι δύσκολες στιγμές της Βαλάντως