«Το My style rocks είναι η επιτομή της βλακείας! Δεν ξέρω ποιος πρωτοξεφτιλίζεται!»

My style rocks

«Δεν ξέρω τι εκπομπή θα πρότεινα στον Αρναούτογλου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, τα περισσότερα χωρίς επιτυχία».

Η Ντέπυ Γκολεμά ξεδίπλωσε την άποψη της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Πρώτα από όλα ο Γιώργος Λιάγκας και το τηλεοπτικό του μέλλον…

«Όταν ένας υπάλληλος, ένα στέλεχος, ένας παρουσιαστής δεν χρησιμοποιείται, αυτομάτως απαξιώνεται. Κι αυτόματα μειώνονται και οι πιθανές προτάσεις και αποδοχές που μπορεί να έχει. Αν του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να κάνει πράγματα και τα απέρριψε, είναι ένα δικό του θέμα. Μπορεί να πληρώνει και το κόστος κάποιας συμπεριφοράς που δεν αρέσει στα κανάλια.

Βεβαίως θα έδινα θέση υπεύθυνου στον Αντώνη Κανάκη. Εδώ βοηθούν άλλοι που είναι άλλ’ αντ’ άλλων, δεν έχουν ιδέα. Τώρα γιατί δεν δίνει μια εκπομπή στον Λιάγκα ή γιατί δεν δίνει μια εκπομπή στον Αρναούτογλου, με τους οποίους υπήρξε κολλητός κάποια εποχή… εντάξει, οι φιλίες κάποτε χαλάνε.

Στον Γιώργο νομίζω πηγαίνει περισσότερο η late night από τον Αρναούτογλου, χωρίς να προτιμώ κανέναν. Δεν ξέρω τι εκπομπή θα πρότεινα στον Αρναούτογλου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, τα περισσότερα χωρίς επιτυχία.»

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το My style rocks, εκεί η τηλεκριτικός δεν μάσησε τα λόγια της…«Το My style rocks είναι η επιτομή της βλακείας. Δεν ξέρω ποιος πρωτοξεφτιλίζεται σε αυτή την εκπομπή. Μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα; Αυτό είναι καρναβάλι. Είναι πραγματικά το απόλυτο τίποτα. Κακογουστιά και κιτσαριό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εκτός πραγματικότητας».

«Η Ναταλία Γερμανού θέλει αναμόρφωση. Έχει σταθεί σε ένα μοντέλο που το ξέρει και της πάει και σου λέει εδώ είμαστε, αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να το ψάξει λίγο», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!