«Το μόνο κοινό που έχουν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ότι είναι και οι δύο ξανθιές»

Σπυροπούλου

«Υπάρχει η φήμη ότι η Κωνσταντίνα είναι δύσκολος συνεργάτης, αλλά...»

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του My style rocks 2 ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε στην περσινή κι φετινή χρονιά και τις δύο παρουσιάστριες που πέρασαν μέχρι στιγμής από το τιμόνι του show.

«Το μόνο κοινό που έχουν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ότι είναι και οι δύο ξανθιές. Είναι πάρα πολύ ωραίες κοπέλες και οι δύο, καταπληκτικές σε αυτό που κάνουν, αλλά τελείως διαφορετικές. Άλλη προσέγγιση πέρυσι, άλλη προσέγγιση φέτος. Φέτος γέλασα περισσότερο γενικά», ανέφερε ο κριτής του MSR.

«Υπάρχει η φήμη ότι η Κωνσταντίνα είναι δύσκολος συνεργάτης, αλλά η Κωνσταντίνα είναι παιδί που φέτος εγώ την έβλεπα κυρία. Ερχόταν πρώτη στα γυρίσματα, έφευγε από τις τελευταίες, ώρες ατελείωτες πάνω στα τακούνια. Πάρα πολύ συνεργάσιμη. Δεν έχω να σου πω τίποτα κακό για την Κωνσταντίνα, αλήθεια!», σχολίασε για την παρουσιάστρια σε συνέχεια των δηλώσεων του.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είδα κάποια ανθοδέσμη από τον Αντζούν Ιλιτζαλί προς την Κωνσταντίνα, ο ίδιος απάντησε: «Α, δεν ξέρω εκτός αν δεν την είδα. Διαβάζω κι εγώ διάφορα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά. Εγώ τον Ατζούν δεν τον έχω γνωρίσει, ούτε πέρυσι, ούτε φέτος».

Τι είπε για το ενδεχόμενο να αναλάβει η Σάσα Σταμάτη την παρουσίαση της επόμενης σεζόν του show: «Στο My style rocks 3 εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το My style rocks!