Το μενού των Χριστουγέννων από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει το φετινό μενού των Χριστουγέννων με μοναδικές επιλογές πιάτων.

Ένα πλήρες χριστουγεννιάτικο μενού για όλη την οικογένεια μοιράζεται μαζί μας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, γιατί κι αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα τα σπίτια μας θα μοσχομυρίζουν υπέροχα φαγητά και θα γιορτάσουμε στην θαλπωρή της οικογένειας μας.

Ένα μενού τεσσάρων πιάτων, με πρώτο, σαλάτα, κυρίως και γλυκό, προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τα φετινά Χριστούγεννα. Καροτόσουπα βελουτέ, Σαλάτα πράσινη Χριστουγεννιάτικη, Γαλοπούλα γεμιστή, Truffle Cake χωρίς γλουτένη.

Καροτόσουπα βελουτέ. Πεντανόστιμη σούπα με καρότο και βελούδινη υφή. Βάλε τις ρίζες του χειμώνα στην διατροφή σου για πολύ γεύση, νοστιμιά και υγεία.

Δείτε τη συνταγή εδώ…

Σαλάτα πράσινη χριστουγεννιάτικη. Μια λαχταριστή και γιορτινή σαλάτα, με υφές, χρώματα, αρώματα και γεύσεις που θα κλέψουν την παράσταση στο Χριστουγεννιάτικό σας τραπέζι!

Δείτε τη συνταγή εδώ…

Γαλοπούλα γεμιστή χριστουγεννιάτικη. Τέλεια χριστουγεννιάτικη συνταγή! Αυτή η γέμιση γαλοπούλας είναι μοναδική! Απολαύστε τη με τους αγαπημένους σας.

Δείτε τη συνταγή εδώ…

Truffle Cake χωρίς γλουτένη. Τέτοια γλύκα χωρίς γλουτένη; Δοκίμασε τώρα το πανεύκολο Truffle κέικ και θα μαγευτείς με την πρώτη αέρινη μπουκιά. Δίπλα του, πάει πολύ μία μπάλα παγωτό.

Δείτε τη συνταγή εδώ…

«Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Χαλαρώστε κι αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων και να είστε αισιόδοξοι! Και αυτό θα περάσει», είναι το μήνυμα που στέλνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γι’ αυτά τα Χριστούγεννα.