Το μενού της Πρωτοχρονιάς από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει το φετινό μενού της Πρωτοχρονιάς με μοναδικές επιλογές πιάτων.

Ένα πλήρες πρωτοχρονιάτικο μενού για όλη την οικογένεια μοιράζεται μαζί μας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, γιατί αυτή η Πρωτοχρονιά θα είναι διαφορετική, αλλά τα σπίτια μας θα γεμίσουν αρώματα και γεύσεις!

Ένα μενού πέντε πιάτων προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη φετινή Πρωτοχρονιά. Σαλάτα με ρόδι και πορτοκάλι, Μανιταρόσουπα βελουτέ, Προσούτο γεμιστό με κολοκύθα και τυριά, Χοιρινό μπούτι με μέλι μουστάρδα πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες, Γλυκό με μαρέγκες κρέμα και φράουλες.

Οικογενειακή σαλάτα με ρόδι, πορτοκάλι και κόκκινα φρούτα, γεμάτη φρεσκάδα, χρώματα και γεύση μοναδική!

Σαλάτα με ρόδι και πορτοκάλι

Μανιτάρια και κάστανα: ένας απίθανος γήινος συνδυασμός. Σερβίρετέ την στους καλεσμένους σας και θα με θυμηθείτε!

Μανιταρόσουπα βελουτέ

Μπουκίτσες με προσούττο, κολοκύθα και λιωμένα τυριά! Για ορεκτικό στο τραπέζι σας, για τον μπουφέ σας ή για ένα εύκολο, εντυπωσιακό και πεντανόστιμο κέρασμα

Προσούτο γεμιστό με κολοκύθα και τυριά

Αν έχετε καλεσμένους αυτό είναι ένα φαγητό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Μελωμένο και μαλακό χοιρινό, με κρατσανιστή πέτσούλα όνειρο.

Χοιρινό μπούτι με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες

Αέρινο γλυκό με τραγανές και μαστιχωτές μαρέγκες, κρέμα και λαχταριστή σάλτσα από φράουλες ή φρούτα του δάσους. Ένας συνδυασμός του ονείρου!

Γλυκό με μαρέγκες, κρέμα και φράουλες

Κι αν δεν έχετε τον χρόνο ή δεν τα καταφέρνετε και τόσο καλά στην κουζίνα, το εστιατόριο Παπαδάκης με την νέα υπηρεσία delivery και click away, αναλαμβάνει να σας ετοιμάσει το μενού της Πρωτοχρονιάς με προπαραγγελία.