Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στον κόσμο στο TRACTION

Το πάρκο εκτείνεται σε έναν χώρο 200 στρεμμάτων στο νησί Yas και αποτελεί το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο του κόσμου.

Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μαθήματα οδήγησης με Ferrari, ενώ διαθέτει εκτός των άλλων, 6 πάρκα ψυχαγωγίας σε σχήμα σημαίας και θέατρα υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει επίσης, το YAS ΜΑΡΙΝΑ CIRCUIT,  την πίστα ταχύτητας που έχει σχεδιαστεί από τον κορυφαίο Γερμανό σχεδιαστή Hermann Tilke.

Μάλιστα η Ferrari, κατά την τελετή θεμελίωσης το 2007, έθαψε μια κάψουλα που περιέχει μία μπιέλα και ένα πιστόνι από την πρωταθλήτρια F2007, μαζί με ένα σκίτσο του θεματικού πάρκου. Η κάψουλα θα ανοιχτεί το 2047, όταν η Ferrari θα συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής της.

Στην εκπομπή θα μπορέσουμε ακόμα να δούμε, το μοναδικό «τρενάκι» της Ferrari , το γρηγορότερο σε όλο τον κόσμο. Απλά σκεφτείτε ότι η τελική του ταχύτητα είναι μόλις 240km/h, ενώ οι επιταχύνσεις του έχουν σκοπό να δώσουν στον επισκέπτη, μία ιδέα της αίσθησης της πραγματικής αδρεναλίνης και της απόλυτης ταχύτητας, ενός μονοθέσιου της Formula 1. Tα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα στη θέση του οδηγού της Formula Rossa ή της Ferrari 250 California Spyder!