Το μεγάλο φινάλε του «How I Met Your Mother»!

Μετά από 9 χρόνια επιτυχίας η σειρά έριξε τίτλους τέλους. Τελικά πως γνώρισε τη «μητέρα»;

Το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς που πολλοί συγκρίνουν με τα «Φιλαράκια» προβλήθηκε χτες βράδυ και ο τρόπος που σχολιάστηκε από τους φαν που της έδειχναν την προτίμηση τους τόσα χρόνια ποικίλει…

Το μεγάλο μυστήριο της σειράς το πως γνώρισε τη μητέρα αποκαλύφθηκε και μάλιστα υπήρξε και ανατροπη!

Ο Τεντ, ο πρωταγωνιστής της σειράς που υποδύεται ο Josh Radnor's διηγείται στα παιδιά του όλα αυτά τα χρόνια πως γνώρισε τη μητέρα τους. Τελικά τη μητέρα που υποδύεται η Cristin Milioti, τη γνώρισε μια βροχερή νύχτα σε μια αποβάθρα του τρένου μετά το γάμο του φίλου του Μπάρνει και της Ρόμπιν. Και ο φόβος των φαν επαληθεύτηκε! Η Τρέισι, η μητέρα δηλαδή, πεθαίνει αμέσως μετά τη γέννηση των δυο τους παιδιών. 

Ο επίλογος όμως έκανε την ανατροπή και ήταν ρομαντικός. Τα παιδιά του Ted τον διακοψαν την αφήγησή του, και του επισήμαναν ότι ουσιαστικά τους είπε την ιστορία για το πώς γνώρισε τη μητέρα τους, προκειμένου να τους αποκαλύψει ότι η “θεία” Robin ήταν ο άλλος, μεγάλος έρωτας της ζωής του. Καθώς λοιπόν έχουν περάσει πλέον έξι χρόνια από τον θάνατο της μητέρας τους, τον προτρέπουν να συναντήσει τη Robin και να βγει ραντεβού μαζί της, με τη συγκατάθεσή τους.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από το τελευταίο επεισόδιο: