Το MEGA Star σε νέα ώρα από σήμερα και κάθε Σάββατο

MEGA Star

MEGA Star, κάθε Σάββατο στις 12.00 με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το «MEGA STAR», από το Σάββατο 3 Απριλίου, αλλάζει ώρα μετάδοσης και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Νίκο Απέργη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μας μιλάει για το bullying που δέχθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αλλά και τα μηνύματα που θέλει να περνάει μέσα από τα video clip του. Ακόμη, μας χαρίζει ξεχωριστές unplugged ερμηνείες από αγαπημένες επιτυχίες του. Ο Αντώνης δοκιμάζει τις ικανότητες του Νίκου στις μουσικές διασκευές και τον προκαλεί να διασκευάσει γνωστά τραγούδια σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Επίσης, παίρνουμε μια γεύση από το μουσικό ντοκιμαντέρ του Κωνσταντίνου Αργυρού «Κωνσταντίνος Αργυρός in Motion» που θα μεταδοθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 στο MEGA. Στην ενότητα ΧΑΙ 5 παρακολουθούμε 5 καλλιτέχνες που ακολούθησαν την καριέρα των διάσημων γονιών τους. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια έχουμε αναζητήσει περισσότερο στο Shazam αυτή την εβδομάδα. Βλέπουμε ποια τραγούδια μπήκαν στο Τop 50 και ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart, What’s New και φυσικά το ελληνικό και ξένο top 10.