Το ΜΑD διαψεύδει για Αλιάγα και Ψινάκη! ΔΕΙΤΕ όλη την αλήθεια για την παρουσίαση της Eurovision

To μουσικό κανάλι που έχει αναλάβει την παραγωγή και διοργάνωση του ελληνικού τελικού, διαψεύδει αναφορές και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οικονομικές διαφωνίες με το Νίκο Αλιάγα, αλλά και για...αυτοπρόταση του Ηλία Ψινάκη!

Το Mad TV, ως υπεύθυνο για την διοργάνωση και παραγωγή του Ελληνικού Τελικού της Eurovision 2013, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί οικονομικών διαφωνιών με τον Νίκο Αλιάγα. Η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής με την διεθνή καριέρα, ήταν η πρώτη σκέψη των υπευθύνων για την παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς τόσο η πείρα του όσο και η πορεία του θα έδιναν το απαραίτητο κύρος στην βραδιά επιλογής του Ελληνικού τραγουδιού.

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν εξαρχής θετικός στο να αναλάβει αφιλοκερδώς το συγκεκριμένο ρόλο, αφού είναι γνωστή σε όλους η συνεχόμενη προσπάθεια του για προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Το μοναδικό εμπόδιο στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης είναι το βεβαρημένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, καθώς έχει αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού “The Voice” στη Γαλλική τηλεόραση.

Με αυτήν την αφορμή το MAD TV θα ήθελε επίσης να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο κ. Ηλίας Ψινάκης ζήτησε να είναι παρουσιαστής της εκδήλωσης, καθώς κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣE ΣΤΟ TWITTER  O ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ

Ψηφίστε αυτόν που θέλετε να μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision!

Διαβάστε όλα τα νέα της Eurovision εδώ!