«Το κορίτσι που ήθελα να υιοθετήσω ήταν 14 ετών, φτωχό, μου το έδιναν οι γονείς»!

υιοθεσία

«Έλεος παιδιά! Τι είναι αυτές οι φτήνιες; Θέλω να βοηθήσω και θέλω και να με πει κάποιο παιδί μαμά».

Η Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε την καρδιά της στο Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο γύρω από την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Ο Δημήτρης είναι νεότερος από εμένα και θα ήθελε πολύ να με παντρευτεί. Δεν ήταν εύκολος καθόλου σε αυτά. Δεν παντρευόταν. Κι όταν γνωριστήκαμε πριν από δέκα χρόνια το πρώτο που είπε είναι «Θέλω να σε παντρευτώ». Και είπα «Εγώ δεν θέλω να σε παντρευτώ, εγώ θα πεθάνω Γερμανού». Έπειτα είπαμε για ένα παιδί. Προσπάθησα γιατί ήμουν αρκετά νέα. Θα μπορούσα ίσως να κάνω με εξωσωματική, αλλά δεν το πετύχαμε. Και μετά μπήκαμε στη διαδικασία της υιοθεσίας. Δεν έγινε. Έχασα και τα λεφτά μου και έτσι αποσύρθηκε το πλάνο. Έπαιζα σε δύο ταμπλό: Ελλάδα και Αιθιοπία. Γιατί ο Δημήτρης είναι Αιθίοπας, ήρθε 16 χρονών εδώ. Ήξερε οικογένειες εκεί. Δηλαδή θα έκανα καλό. Που βγαίνουν μερικά παιδιά, να προσέξουν να τους πείτε, δεν κάνουν έτσι καριέρες, για το ταμπού εδώ στην Ελλάδα της ηλικίας. Μα βρε παιδιά τι σχέση έχει εδώ στη συγκεκριμένη περίπτωση η ηλικία μου; Το κορίτσι αυτό που θα έπαιρνα εγώ, είναι 14 χρονών. Και είναι από γνωριμία από τότε της οικογένειας και του Δημήτρη.  Εκεί δεν έχουν διαδικασίες. Είναι φτωχό παιδί; Πάρτε το. Αφού οι γονείς μου το δίνουν. Αλλά έχουμε μπλέξει σε διαδικασίες διάφορες που μου ζητάνε πάρα πολλά να κάνω και δεν έχω τη δυνατότητα. Καταρχήν χρήματα, δεν μπορώ. Πολλές σπουδές, πολλά χρήματα. Δηλαδή, άρχισε να κολλάει το πράγμα από αυτό.

Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι. Είναι γελοίο πια μια γυναίκα στην ηλικία μου να δικαιολογείται. Αλλά επειδή μας ακούει και ο κόσμος λέει γιατί Μαρία Φρεντίνα; Γιατί είναι κορίτσι και γιατί θέλω να θυμίζει εμένα και τον Φρέντυ. Φυσικά ο Φρέντυ έχει τη Ναταλία. Μα η Ναταλία είναι αίμα του κόρη του. Άλλο αυτό. Δεν έχω δικαίωμα εγώ να υιοθετήσω ένα παιδί; Έλεος παιδιά! Τι είναι αυτές οι φτήνιες; Θέλω να βοηθήσω και θέλω και να με πει κάποιο παιδί μαμά. Θέλω να ακούσω αυτό τον όρο που είναι τόσο σημαντικός. Και δεν βλέπω να τα καταφέρνω, γιατί δεν έχω τις δυνατότητες αυτές», ανέφερε συγκεκριμένα η Μαρία Ιωαννίδου γύρω από το θέμα της υιοθεσίας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!