Το καρφί της Καινούργιου για Μανωλίδου: «Η Στιγμή της Αλήθειας την εξέφραζε;»

«Έκανε κάτι το οποίο ήταν πολύ λάθος που υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση».

Στο «Όλα παίζουν» δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη συνέντευξη που παραχώρησε, στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τόνισε πως δεν θα ήθελε να κάνει ξανά τα ίδια τηλεοπτικά προγράμματα που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά να να παρουσιάσει μια εκπομπή που «να με χρειάζεται, να μην μπορεί να την κάνει άλλος».

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάσει αρχικά τις δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εκπομπή “Η Στιγμή της Αλήθειας”: «Τι έπαθε η Ευγενία; Με συγχωρείται κιόλας, είναι μια αξιόλογη γυναίκα, αλλά εμένα μου φάνηκαν πολύ ψωνίστικα αυτά που είπε. Εγώ θέλω να πω ότι για τους ανθρώπους που μπορεί κάποια στιγμή να απέχουν από την τηλεόραση και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μπορεί του χρόνου του παραχρόνου, όλοι μας κάνουμε μια παύση, μπορεί να φύγεις οριστικά, μου ακούγεται κάπως και εύχομαι να μην γυρίσω ποτέ να τα πω αυτά τα πράγματα, να λες ότι “ο κόσμος με ζητάει και θα γυρίσω μόνο όταν”.

Ρε παιδί μου, άστο αυτό να φανεί, καλό θα είναι να κρατάς μια σιωπή. Έχω άδικο, τα βλέπω εγώ λίγο περίεργα; Άστο να γίνει. Όλες τις εκπομπές μπορούν να τις κάνουν πολλά πρόσωπα και ουδείς αναντικατάστατος. Η «Στιγμή της Αλήθειας» την εξέφραζε; Της ταίριαζε; Μια γυναίκα που έχει παρουσιάσει την «Στιγμή της Αλήθειας», δεν θα έπρεπε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Που είχε κάνει κάτι το οποίο ήταν πολύ λάθος που υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση».

https://www.youtube.com/embed/t-tTwe6Akqw