Το House of Fame Live και η Ελένη Φουρέιρα έκαναν εντυπωσιακή πρεμιέρα

House of fame

Έτσι καλωσόρισε η Ελένη Φουρέιρα τους τηλεθεατές στο House of Fame La Academia Live!

Ακριβώς στις 9, το βράδυ της Παρασκευής, το House of Fame La Academia Live ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την Ελένη Φουρέιρα στο τιμόνι της παρουσίασης. Η μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ παρουσίασε το πρώτο της live concert με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα θα είναι εκείνα που θα αξιολογήσουν με την εμπειρία και τον μοναδικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών. Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στις προδιαγραφές διεθνών σόου, οι 17 σπουδαστές του House of Fame La Academia θα κληθούν σε εβδομαδιαία βάση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Στην έναρξη του πρώτου Live, η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, καλως ήρθατε στο πρώτο live του House of fame! Αργήσαμε λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά απόψε είμαστε εδώ»!

«Απόψε θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά μπροστά σας αλλά και μπροστά μας. Και όταν λέω μας εννοώ και εσάς, αγαπημένη μου κριτική επιτροπή! Κυρίες και κύριοι, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος» πρόσθεσε, δευτερόλεπτα αργότερα, η ποπ σταρ και η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Και έτσι, το πρώτο House of Fame La Academia Live είναι γεγονός…